VÄLKOMMEN TILL GOLFSTAR FÖRETAG

FÖRETAGSPAKET

Flexibelt spel för små och stora företag
När det gäller företagspaket erbjuder GolfStar stor flexibilitet och många valmöjligheter för både små och stora företag. Välj mellan ett antal spelrätter per vecka eller ett antal greenfeecheckar som gäller under hela säsongen. Med något av dessa paket kan du spela på alla dagar och alla starttider på samtliga av våra 19 golfbanor fördelat på 13 st anläggningar runt Stockholm.

Våra anläggningar finns från norr till söder och är följande för 2019; Bodaholm, Brollsta 18+9, Bromma, Gripsholm, Grödinge 18+9, International, Kungsängen 18+18, Kyssinge 18+9, Lindö 18+18, Lövsättra, Riksten, Viksberg och Waxholm 18+9.

I samtliga av våra företagspaket ingår exponering på www.golfstar.se med ditt företagsnamn och länk till ditt företags hemsida.

Spela ofta eller ibland
Spelar du och ert lite större företag regelbundet med kunder och partners är spelrätter det bästa alternativet. Vet ni inte hur mycket ni kommer att spela varje vecka, så passar våra greenfeecheckar bättre.

Boka starttider i förväg
Oavsett vilken typ av företagspaket ni väljer får ni tillgång till vår internetbokning och kan boka starttider upp till 30 dagar i förväg.

LÄS MER

FÖRETAGSEVENT

Ett framgångsrikt event
GolfStar har lång erfarenhet av att planera och genomföra golfevent för företag. Genom vår tävlingsservice skapar vi förutsättningar för att ditt företagsevent ska bli både framgångsrikt för dig som arrangör och en trevlig upplevelse för alla dina inbjudna deltagare.

Planering är a och o
Tidigt är vi med i planeringen, allt för att ingen viktig detalj ska glömmas bort.Vi kan också hjälpa till med prisbord och menyförslag om du så önskar. Det handlar om att skapa en helhet där alla viktiga detaljer finns med för att ditt event ska bli lyckat.

Tävlingsservicen sätter nivån
Vi tar fram startlista, scorekort, sköter incheckningen, lånar ut skyltar för längsta drive och närmast hål, tar emot scorekorten efter tävlingen och sammanställer en resultatlista, som du som arrangör får innan prisutdelningen. Dessutom ingår banguide och lån av golfvagn som ett mervärde för dina gäster.

Golfevent för företag genomför vi på samtliga av våra anläggningar
Våra anläggningar finns från norr till söder om Stockholm och är följande; Bodaholm, Brollsta, Bromma, Gripsholm, Grödinge, International, Kungsängen, Kyssinge, Lindö, Lövsättra, Riksten, Viksberg och Waxholm.

LÄS MER

För mer information, vänligen kontakta Anette Mäler på telefon: 0770-22 00 74 eller e-post: anette.maler@golfstar.se