GolfStars anläggningar och golfbanor

13 anläggningar – 23 golfbanor

VILL DU KUNNA SPELA NÄR OCH VAR SOM HELST ELLER BARA PÅ VARDAGAR I SVERIGE?

Hos GolfStar hittar du alltid en bana som passar dig och ditt spel.
Med vårt varierande utbud av banor så finns det alternativ både för nybörjaren och proffset.

Vill du spela där det finns en starttid just nu, där greenfeen är lägst, på banan du har närmast till, eller bara nio hål?
Hos oss kan du välja vad som passar dig bäst. Vi har fjorton 18-hålsbanor och fem 9-hålsbanor i Sverige samt två 18-hålsbanor och en 9-hålsbana i Spanien.
Alla med olika karaktär och utmaningar.
På varje anläggning möts du av klubbhus med restaurang/café, shop, driving-range och puttinggreen.

GOLFSTAR VÄXER
För att ge dig ännu större valmöjligheter och ytterligare öka flexibiliteten vill vi fortsätta att växa i Stockholm.
Vi vill skapa en diamant med banor i samtliga väderstreck och hoppas kunna expandera med ännu fler banor de närmaste åren.
Vi vill att du som spelare ska få mer helt enkelt… av ALLT!

AKTUELL BANSTATUS
När är din favoritbana öppen och vad är statusen på en bana eller anläggning just nu? Läs mer under Banstatus.

PAY & PLAY
Saknar du grönt kort? Då kan du spela på våra 9-hålsbanor: Brollsta, Bromma, Grödinge, Kyssinge
samt Waxholm. Läs mer under respektive anläggning här nedanför.

GOLFSTARS ANLÄGGNINGAR 2019

GolfStar Bodaholm är belägen längs väg 255 (gamla Uppsalavägen) mellan Märsta och Knivsta.

Banan erbjuder 18 hål i lugn och fridfull miljö.

Här hittar du även bra träningsmöjligheter i form av driving-range och en ondulerad puttinggreen.

På anläggningen finns reception, café och en mindre golfshop som erbjuder vagn- och golfbilsuthyrning.

På GolfStar Brollsta får du alla förutsättningar för en riktigt härlig golfupplevelse.

Brollsta var den första banan i Sverige med sanduppbyggda fairways och anses av många höra till de bästa i Stockholmsområdet. Inte minst vårt nionde hål som har fått många utmärkelser. Du kommer förstå varför när du står på tee ovanför Hundsjön och funderar om du ska gå direkt mot green eller spela safe.

Vi kan också erbjuda spel på en mycket trevlig och välskött 9-hålsbana. Lite kortare och lättare.

Går spelet mindre bra kan du vässa till det på vårt stora träningsområde med inspels- och puttgreener, övningsbunkrar och en 300 meter lång driving-range.

Rundar av ditt besök gör du med fördel på vår fina uteservering med utsikt över Hundsjön.

Restaurangen serverar både lunch och À la carte och har fullständiga rättigheter.

GolfStar Bromma är centralt belägen vid Bromma flygplats endast 10 minuter från Stockholm city.

Här finns en utmanande 9-hålsbana som är öppen året runt. Banan är lämplig för alla kategorier spelare och ligger belägen bland lummiga kolonilottområden och vackra promenadvägar.

Du hittar här även Stockholms största driving-range med 80 utslagsmattor kompletterat med bra träningsytor som putt- och chippinggreen samt ett flertal övningsbunkrar.

På anläggningen bedrivs en golfskola som bland annat erbjuder nybörjarkurser samt juniorläger.

Dessutom finns här även en restaurang med öl och vinrättigheter, mindre konferensrum och en golfshop.

Endast 40 minuter med bil från Stockholm ligger lilla pitoreska Mariefred som bjuder dig som besökare på såväl upplevelser som vacker natur.

Mitt i Mariefred ligger GolfStar Gripsholm vars besökare därför har nära till allt.

Utöver en omväxlande 18-hålsbana, så finns här även en 6-håls korthålsbana.

Träningsmöjligheterna är mycket goda. Här hittar du en driving-range, ett närspelsområde och en generös övningsgreen.

I klubbhuset kan du efter rundan äta gott på restaurangen med fin utsikt över 18:e hålets inspel.

Mellan Södertälje och Vårsta, där landet tar vid efter storstan, hittar du den kompletta golfanläggningen.

På GolfStar Grödinge hittar du två fullängdsbanor med 18 respektive 9 hål samt en kort 6-hålsbana, med Pay & Play på samtliga banor!

Utöver det finns en rejäl driving-range med gott om platser, två puttinggreener varav en för inspel, bunkrar, reception, servering, shop, verkstad, omklädningsrum m.m i klubbhuset!

För att spela på Grödinge krävs inget grönt kort eller medlemskap i någon golfklubb så länge någon i varje grupp kan ta ansvar för att golfspelet bedrivs på ett acceptabelt sätt.

Ät lunch i vår servering (med fullständiga rättigheter), boka nästa möte eller happening, privat eller för företaget. Här hittar du det du behöver.

På anläggningen erbjuds även nybörjar- och fortsättningskurser (utbildning i grupp eller privat) med certifierade PGA-instruktörer.

GolfStar International  är en 18-hålsbana som ligger i en riktigt fin Roslagsnatur designad av Sederholm/Johansson/Luthman.

Banan har dessutom naturlig tillgång till sand vilket är en absolut förutsättning för riktigt bra fairways.

Här hittar du också ett trevligt klubbhus som är inspirerat av Gert Wingård och på anläggningen finns även en golfshop, driving-range samt en restaurang med fullständiga rättigheter.

​GolfStar Kungsängen har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet och har sedan dess arbetat för att skapa en bana i mästerklass.

Som ett betyg på ett lyckosamt arbete har anläggningen stått som värd för Scandinavian Masters hela fyra gånger.

Idag erbjuds två 18-hålsbanor – Kings Course och Queens Course. GolfStar Kungsängen har dessutom satsat på att skapa en trivsam och skön miljö att vistas i före och efter golfrundan.

I klubbhuset finns en bra restaurang med uteservering vilken erbjuder allt från kaffe och bulle till goda lunch- och middagsalternativ. Där hittar du även vår reception och shop, dit du bland annat vänder dig för incheckning, inköp av golfkläder, tillbehör och andra nödvändigheter.

GolfStar Kyssinge ligger 30 minuter från Stockholms city, nära Sigtuna och omnämns ofta som en av Stockholms bästa golfbanor

Här finns en 18-håls och en 9-håls (fullängds-) bana i fin natur, vilka erbjuder stora variationer och skapar utmaningar för alla spelare.

Träningsanläggningarna har bl a grästee-range och stora övningsområden med bl a 14 stationer för alla former av närspel som ger möjlighet till varierad och effektiv träning.

På anläggningen hittar du även en restaurang, konferensmöjligheter och golfshop.

GolfStar Lindö är en av Nordens största golfanläggningar och ligger i natursköna Vallentuna 35 km norr om Stockholm

Här erbjuder GolfStar två 18-hålsbanor. De klassiska Lindö Dal samt en helt ny bansträckning som är en blandning av tidigare Lindö Park och Lindö Äng. Denna slinga kommer att spelas temporärt under 2019 och beräknas att helt tas i bruk under 2020. Du hittar här även en korthålsbana med 9 hål.

Övningsområdena på GolfStar Lindö är många och generösa. Den stora driving-rangens utomhusdel har en stor tee med gräsliknande matta. Under tak finns ytterligare ett 40-tal mattor. Fem närspelsområden erbjuds idag, varav två har flera ”stationer” för alla typer av in- och närspelsslag. Tre övningsgreener och flera övningsbunkrar gör att du kan öva på vartenda slag du kan behöva i ”skarpt” läge.

I samband med att Lindö Park byggs om färdigställer vi runt klubbhusen även två ytterligare övningsområden för din in- och när-spelsträning.

First Hotel driver på Lindö även ett hotell med 66 luftiga och moderna rum. För gästspelare erbjuds förmånliga golfpaket.

På anläggningen hittar du en rymlig året runt-öppen restaurang med fullständiga rättigheter, hotellreception, konferensfaciliteter samt relaxavdelning med spa och bastu.

GolfStar Lövsättra är belägen i Brottby, 4 mil norr om Stockholm city i avslappnande Roslagsnatur och med en atmosfär präglad av ”Gemütlichkeit”.

Förutom den utmanande och vackra 18-hålsbanan erbjuds här bra träningsmöjligheter med en väl tilltagen driving-range, generös & ondulerad övningsgreen samt övningsbunker.

På anläggningen finns ett klubbhus med reception, servering och golfshop. I shopen kan du handla bollar, peggar och annat du behöver under din runda.

I serveringen bör du testa någon av Lövsättras matiga och berömda mackor.

GolfStar Riksten hittar du i natursköna omgivningar i Tullinge, 25 km söder om Stockholm city.

Den utmanande 18-hålsbanan är kanske den mest populära av GolfStars samtliga banor då den nästan är helt fullbelagd varje dag, så var ute i god tid om du vill spela denna pärla.

På anläggningen finns även en bra driving-range och en stor övningsgreen.

Klubbhuset inrymmer reception, servering och golfshop. Inför rundan kan du där inhandla bollar, peggar och annat. I serveringen avnjuter du förslagsvis vår läckra brie- & salamismörgås och den populära kanelbullen.

GolfStar Waxholm är en inspirerande golfanläggning med tydlig skärgårdskaraktär och som ligger endast 25 minuter från Stockholms innerstad.

Här finns en 18-håls och en 9-hålsbana. Där 18-hålsbanan är en av Europas längsta från vit tee, 6 669 m.

På anläggningen möts du av trivsam atmosfär, inspirerande och utmanande banor samt generösa övningsområden vilka ger dig Stockholms kanske bästa golfträningsmöjligheter. Dessa innefattar en stor driving-range med 30 mattor och övningsområden för långa slag, närspel, puttning och bunkerträning.

Klubbhuset har reception, restaurang och golfshop. Du har här möjlighet att hyra klubbor, vagnar och bilar samt utrusta och klä dig med det du behöver för golfspelet.

GolfStar ​Viksberg ligger i ett naturskönt område nära Mälaren i Södertäljes norra delar och du når den efter en cirka 25 minuters bilfärd från Stockholm city.

Här huserar en 18-hålsbana i en sörmländsk naturidyll och som oftast är i mycket bra skick. På anläggningen erbjuds en väl tilltagen driving-range, pitchbana med sex utslagsplatser samt övningsgreen.

I klubbhuset finns reception, café, golfshop samt omklädningsrum med bastu och i shopen kan du utrusta dig med det mesta du behöver för ditt golfspel.

På Spanska Lumine Beach & Golf Community spelar du golf året runt. Anläggningen har 45 hål så du hinner garanterat inte tröttna på att spela på denna magnifika golfanläggning som  ligger endast 50 minuter från Barcelonas flygplats, och ett stenkast från de vackra städerna Cambrils, Salou, Reus, La Pineda, Vila-Seca och Tarragona.

Här finns två separata klubbhus och en Beach Club. Dessutom finns utmärkta träningsområden med två driving-ranger, ett flertal chipping-, pitching- och puttinggreener samt övningsbunkrar. Allt detta gör Lumine Beach & Golf Community till en komplett golfanläggning.

Lumine är också spelplatsen för finalspelet på European Tour Qualifying School och golfbanorna är av mästerskapskaraktär i mycket bra skick och finish och är den perfekta platsen för dig att utveckla dina golfspel på.

När du inte är ute på någon av banorna och spelar, kan du luta dig tillbaka och koppla av i något av klubbhusen och njuta av frukost, lunch, middag eller bara ta en kaffe eller en kall öl.